top of page
Fruits

Future

foods

Salgsvilkår

For din bestilling av konferansebilletter til Future Foods gjelder følgende salgsvilkår.

Future Foods-konferansen arrangeres av Oslo Vegetarfestival AS. Påmeldingen til arrangementet er bindende.

Endring og avlysning

Vi tar forbehold om at arrangementet kan bli endret og avlyst. Det gis ingen refusjon ved endringer, slik som at en foredragsholder avlyser, men vi vil så langt det er praktisk mulig tilpasse arrangementet slik at du får tilnærmet samme kvalitet som forventet.

Vi tar forbehold om at arrangementet kan bli endret eller avlyst som følge av COVID, for eksempel som følge av restriksjoner fra myndighetene, smitte hos arrangørens personale m.m. Hvis det etter vår vurdering blir nødvendig å gjennomføre arrangementet heldigitalt vil dette gjøres uten refusjon overfor deltagerne. Det kan også bli begrensninger i antall fysiske personer som kan delta. Deltagere som meldte seg på først får i så fall forrang på fysisk deltagelse.

Ved avlysning og dette skyldes forhold som var innenfor arrangørens kontroll vil det gis refusjon overfor deltagerne. Dersom arrangementet må avlyses som følge av COVID og det ikke er tillatt eller mulig å gjennomføre arrangementet heldigitalt gis ingen refusjon.

Bruk av personopplysninger

I forbindelse med bestillingen godtar du at Oslo Vegetarfestival AS, som arrangerer Future Foods konferansen, kan lagre og bruke personopplysningene oppgitt i bestillingen. Vi bruker personopplysningene for å oppfylle våre forpliktelser overfor våre kunder. Vi deler aldri personopplysninger med tredjepersoner. Se vår personvernerklæring.

 

Avbestilling

Bestillingen kan avbestilles kostnadsfritt frem til det tidspunkt som er oppgitt i påmeldingsskjemaet. Etter dette tidspunktet gis det ingen refusjon. 
 

bottom of page