
PROGRAM
Velkommen til årets Future Foods! Her finner du programmet for dagen:
08.30-09.00
Registrering
Registrering og utdeling av navneskilt

09.00-09.05
Velkommen
med Heidi Røneid,
prosjektleder, Future Foods konferansen

09.05-09.35
Trender du bør følge med på - de nyeste stjernene på foodtech-himmelen
med Øyvind Fylling-Jensen,
administrerende direktør, Nofima

09.35-10.05
Encouraging plant-based: Insights into consumer decision making
med dr. Ellen van Kleef, associate professor, the Marketing and Consumer Behaviour Group of Wageningen University i Nederland

10.05-10.15
Pause
med frukt og kaffe

10.15-10.45
Plantebaserte burger, oster og pølser – utfordringer og muligheter
med Tove Devold,
forsker, NMBU

10.45-11.15
Hvordan bruke analyse og regneark for å gi matglede og salgsrekorder
med Hanne-Lene Dahlgren,
bestselgende kokebokforfatter og vegetarentusiast

11.15-11.30
Pause
med kaffe

11.30-12.00
Kortreiste råvarer - dyrking av proteinrike vekster i Norge
med Chloé Grieu, forsker,
NIBIO Apelsvoll

12.00-12.30
Kulinarisk innovasjon med tang - en enorm, ubrukt ressurs
med Cheryl Cordeiro,
forsker, Nofima

12.30-13.30
Lunsj
Lunsjen serveres av Funky Fresh Foods i underetasjen på DOGA

13.30-14.00
Hvordan kommunisere endringer - IKEAs reise mot mer plantebasert mat
med Tor Morten Myrseth,
Country Food Manager, IKEA

14.00-14.30
Hvordan omvende skeptikere med
god og mettende mat?
med David Bratlie,
produktsjef, Dugurd Kantiner

14.30-14.45
Pause
med kaffe

14.45-15.15
Ta forbrukerne med på reisen - en case study om Naturli'
med Agnes Bing Orgland, markedssjef plantebasert,
Orkla Foods Norge

15.15-15.45
Bruk vegetarentusiasmen til å promotere ditt produkt eller spisested
med Ida Fjeldbraaten og Tone Humblen,
Mint Creatives

15.45-16.00
Avslutning og oppsummering
med Heidi Røneid,
prosjektleder, Future Foods konferansen

16.30-18.30
Future Foods-middagen
Etter konferansen inviterer vi til treretters middag! Møt kollegaer fra bransjen, knytt nye bekjentskaper og kos deg med nydelig mat! Middagen er på Funky Fresh Foods i samme bygg som konferansen.
NB. Krever billett inkludert middag.
