top of page

PROGRAM

Velkommen til årets Future Foods! Her finner du programmet for dagen:

08.30-09.00

Registrering

Registrering og utdeling av navneskilt

Emblem10.png

09.00-09.05

Velkommen

med Heidi Røneid,

prosjektleder, Future Foods konferansen

F7C360B0-76B8-424F-94A1-9E7086B3AD83_1_105_c.jpeg

09.05-09.35

Trender du bør følge med på - de nyeste stjernene på foodtech-himmelen

med Øyvind Fylling-Jensen,

administrerende direktør, Nofima

Fylling-Jensen_Oyvind.jpg

09.35-10.05

Encouraging plant-based: Insights into consumer decision making

med dr. Ellen van Kleef, associate professor, the Marketing and Consumer Behaviour Group of Wageningen University i Nederland

ellen van kleef 400x400.png

10.05-10.15

Pause

med frukt og kaffe

Emblem10.png

10.15-10.45

Plantebaserte burger, oster og pølser – utfordringer og muligheter

med Tove Devold,

forsker, NMBU

Emblem11.png

10.45-11.15

Hvordan bruke analyse og regneark for å gi matglede og salgsrekorder

med Hanne-Lene Dahlgren,

bestselgende kokebokforfatter og vegetarentusiast

Hanne-Lene-crop.jpg

11.15-11.30

Pause

med kaffe

Emblem10.png

11.30-12.00

Kortreiste råvarer - dyrking av proteinrike vekster i Norge

med Chloé Grieu, forsker,

NIBIO Apelsvoll

erfl-20181207-150718.jpg

12.00-12.30

Kulinarisk innovasjon med tang - en enorm, ubrukt ressurs

med Cheryl Cordeiro,

forsker, Nofima

Cordeiro_Cheryl-640x640 NF.jpg

12.30-13.30

Lunsj

Lunsjen serveres av Funky Fresh Foods i underetasjen på DOGA

Emblem10.png

13.30-14.00

Hvordan kommunisere endringer - IKEAs reise mot mer plantebasert mat

med Tor Morten Myrseth,

Country Food Manager, IKEA

Tor Morten Myrseth.jpg

14.00-14.30

Hvordan omvende skeptikere med
god og mettende mat?

med David Bratlie,

produktsjef, Dugurd Kantiner

david-bratlie.jpeg

14.30-14.45

Pause

med kaffe

Emblem10.png

14.45-15.15

Ta forbrukerne med på reisen - en case study om Naturli'

med Agnes Bing Orgland, markedssjef plantebasert,

Orkla Foods Norge

NATURLI_2021_fotoCarolineRoka_0577c.jpg

15.15-15.45

Bruk vegetarentusiasmen til å promotere ditt produkt eller spisested

med Ida Fjeldbraaten og Tone Humblen,

Mint Creatives

Ida og Tone.png

15.45-16.00

Avslutning og oppsummering

med Heidi Røneid,

prosjektleder, Future Foods konferansen

F7C360B0-76B8-424F-94A1-9E7086B3AD83_1_105_c.jpeg

16.30-18.30

Future Foods-middagen

Etter konferansen inviterer vi til treretters middag! Møt kollegaer fra bransjen, knytt nye bekjentskaper og kos deg med nydelig mat! Middagen er på Funky Fresh Foods i samme bygg som konferansen.

NB. Krever billett inkludert middag.

hermes-rivera-OzBLe_Eg1mg-unsplash.jpg
bottom of page